NOTÍCIES

Les Corals:

La coral Brusquina de Vic, s’ha incorporat a l’espectacle. El seu director és en Pere Sellarés, molt conegut en els ambient corals de la comarca. Donarà recolzament a la coral Cervià, que també ha optat per cercar uns quants reforços. Es pot confirmar que més de vuitanta cantaires estaran dalt l’escenari.

Les dues corals ens consta que estan assajant amb especial dedicació les peces que formaran el repertori a la segona part amb la cobla Reus Jove el dia 22 de Març al teatre Cirvianum. Pel febrer iniciaran els assajos totes dues corals juntes per fer-ne un amb la cobla el mateix dia 22 al mati.

La Coral Lloriana Jove ha declinat la seva participació al concert, cosa que lamentem profundament. No obstant, es faran mans i mànigues per trobar una millor ocasió, amb més temps i amb més bona planificació, per emprendre un altre projecte. Agraïm de tot cor la simpatia i entusiasme de la seva directora Eva Mayo Moltes gràcies coral Lloriana Jova, us desitgem sort.

 

El Blog

Ens consta que el segueixen persones de les comarques de Tarragona, en especial del Baix Camp. Benvinguts. També notem reciprocitats amb persones de la comarca,  i altres comarques veïnes. Us recomanem que visualitzeu la web del teatre ja que per adquirir entrades ho podeu fer per Internet i aprofitar descomptes i preus habituals. Aquest mateix més es llançarà la publicitat de tots els espectacles del semestre, posant-se a la venda totes les entrades. WWW.TEATRECIRVIANUM.CAT

(Tel. 938504095 només els matins)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *