PLANIFICACIÓ D’ASSAJOS COMUNS

NOTÍCIES: 30 de Gener 2014

PLANIFICACIÓ ASSAJOS CONJUNTS. Cobla, Corals, Piano i Percussió

Dia 22 de Febrer: Coral Brusquina i Coral Cervià. Assaig a l’Atlàntida de Vic.

Dia 1 Març a Reus: Cobla, Gabriel Miralles i Josep Maria Cols, pianista. Revisar partitures. Assaig director i cobla. Hora assaig: 11 matí.

Dia 8 de Març a Riudoms: Cobla, Coral Cervià i Coral Brusquina. Primer contacte cobla,  i corals. Hora assaig: 11 matí.

Dia 22 de Març a Torelló, Teatre Cirviànum: Assaig General: 12 del matí. Cobla, Corals Fantasies i  balladors.

Dia 22 Marc, Teatre Cirviànum: 9 vespre ESTRENA!! (molta m….. !!!!!!)

En aquestes trobades (un centenar de persones) flueixen actituds positives que conviden a cercar l’excel·lència màxima possible. Tant de bo, ells siguin els primers que vegin compensats els esforços i de gaudir-ne. S’ho mereix la música, els objectius prou explicats en Fantasies del Ges, els generosos mecenes, que afecten a unes 120 persones, a un Cirviànum ple, amb 500 usuaris més, també, als 600 blocaires i als seus mantenidors.

Fins ara, s’han salvat tots els obstacles i estem a l’expectativa d’aconseguir emocionar i sorprendre’ns. La cultura popular estreny llaços d’amistat i proporcionen al país, tant en la Catalunya Sud, com al cor de la Catalunya vella,  arguments  per  anar junts i plurals a emprendre  nous camins.

Felicitem a tothom per endavant, en especial en Pep Tines, en Pere Sellarès, en Gabriel Miralles i en Jordi Lara  i l’estimable indispensable Eduard Sendra (cobla Reus Jove) per coordinar-ho i engrescar-ho.

directors

 

Coral Cervià Agrupació Sardanista  i Teatre Cirviànum. Torelló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *